QISHLOQ XO‘JALIGI KORXONАLАRI FАOLIYATINI BOSHQARISHDA LOGISTIKА АXBOROT TIZIMLАRINI JORIY ETISH MEXАNIZMLАRI - Nazarov , Husanbek (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ilmiy maqolada logistika axborot tizimlari tushunchasi, qishloq xo’jaligi korxonalarida logistika axborot tizimlarini joriy etish, logistika axborot tizimlari qanday asosiy vazifalarni bajarishi kerakligi, logistika axborot tizimining tashkiliy tuzilmasi, axborot logistika tizimlari qanday talablarga javob berishi, logistika operatsiyalarini amalga oshirish bo‘yicha qishloq xo’jaligi korxonalari harakatlarining asosiy yo‘nalishlari hamda logistika axborot tizimi qanday imkoniyatlarni yaratishi keng yoritib berilgan.