MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING OILALAR BILAN HAMKORLIGIDA PEDAGOGIK PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR - Meliboyeva Iroda Baxtiyorjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maktabgacha ta’lim tashkiloti va oilaning o’zaro hamkorligi va undagi faoliyatining ustuvor yo’nalishlarida ota-onalarning ta’lim - tarbiya jarayonidagi ishtirokidagi ozaro yangicha hamkorlik tizimining afzalliklari. Maktabgacha yoshdagi bolaning hayotida kognitiv tadqiqot faoliyatida bir qancha usullar orqali olib borilishi ko’rsatib o’tilgan.