MAKTABGA TAYYORLASHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - Madaminova Shohsanam Odiljon qizi; Parpiyev Odil Olimovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Muallif maqolada MTTlardagi maktabga tayyorlov guruhlarining 3 bosqichdagi rivojlanish darajasini: jismoniy rivojlanish, ma’naviy rivojlanish hamda bolalarda nutq rivojlanishini ilmiy va pedagogik jihatdan sohadagi yetuk olimlar, ilmiy tadqiqotchi va amaliyotchilarning olib borgan izlanishlarini o‘rgangan holda asoslab bergan.Maqolada maktabga tayyorlov guruhlaridagi mavjud muammolarni ham sanab o‘tgan va ularga yechim sifatida soha olimlarining ilmiy izlanishlaridan iqtiboslar keltirish orqali yechim topa olgan