MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR LUG‘ATINI BOYITISH, ULARDA TO‘G‘RI TALAFFUZ VA BOG‘LANISHLI NUTQNI TAKOMILLASHTIRISH METODLARI - Rayimova Moxichexra Lutfullo qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning lug’atlarini metodlari haqida boyitish haqida muhokama qilingan. Ayniqsa, bolalarda nutqini o’stirish, ularda to’g’ri talafuz va bog’lanishli nutqni takomillashtirish metodlaridaga alohida e’tibor berilib, yoritilib berilgan.