XIX ASRNING IKKINCHI YARMIDA TURKISTONDA TA’LIM JARAYONNI YUZAGA KELISHI VA DARSLIKLAR - Qurbonaliyeva Gulshanoy Xaydarali qizi; Vazira Abdullayeva (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizda ta’lim jarayonini yuzaga kelishi hamda ta’lim jarayonidagi usullar va darsliklar yuzasidan so’z yuritiladi.