BOSHLANG'ICH SINF O‘QUVCHILARIDA INGLIZ TILINI O‘RGATISH TEXNALOGIYALARI - Odilova Maxliyoxon Doniyorjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarga ta'lim va o‘quvchining ichki aqliy dunyosi bilan shug'ullanish orqali o’qitishni samarali tashkil etishga yordam beradi. Ushbu maqolada yosh o‘quvchilarga ingliz tilini o‘rgatish maqsadi, O‘zbekiston ta'lim tizimini rivojlantirish masalalari muhokama qilindi. Ushbu maqola, shuningdek, maktab tizimining eng dastlabki bosqichlarida yosh bolalarning chet tilini o‘zlashtirishi va o‘rganishi bilan bog'liq.