RIVOJLANAYOTGAN VA RIVOJLANGAN MAMLAKATLARDA BOSHLANG'ICH TA'LIM SIFATI - Odilova Maxliyoxon Doniyorjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Bu maqola, rivojlanayotgan va rivojlangan mamlakatlarda boshlang'ich ta'lim sifati mavzusiga bag'ishlangan. Ushbu mavzuda, boshlang'ich ta'limning yuqori sifatini oshirish uchun qilinishgan harakatlar va ulardagi muvaffaqiyatlar o'rnatiladi. Maqolada ta'lim jarayonining qanday siyosatlar bilan boshlanishi kerakligi haqida ham gaplashiladi. Shuningdek, bu maqola boshlang'ich ta'lim sifati haqida nazariy tushunchalarni to'g'ridan- to'g'ri amalda qo'llashga ajratilgan tavsiyalarni ham o'rgatadi.