BOSHLANG‘ICH SINFLARDA SIFAT SO‘Z TURKUMINI O‘QITISHDA YANGI INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Ibroximova Orastaxon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda sifat so’z turkumini o’qitishda yangi innovatsion metodlar asosida o’qitilishi haqidagi fikr bayon qilingan.Boshlang’ich sinflarda ushbu ko’rinishdagi metodlar bilan ishlash,dars jarayonini olib borish yaxshi samara beradi.O’quvchilarga dars faoliyatini qiziqarli va tushunarli bo’lishini ta’minlash ona tili mashg’ulotlarining muhim vazifalaridan biri ekan,ushbu yangi innovatsion metodlardan foydalanish asosiy vazifalardan biri hisoblanadi