VOYAGA YETMAGAN O‘SMIRLAR XULQ-ATVORINI SHAKLLANTIRISHGA QARATILGAN FAOLIYATNING PSIXOLOGIK MOHIYAT ZIDDIYATLARI - Abdullayeva Masumaxon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada voyaga yetmagan o‘smirlar xulq-atvorini shakllantirishga qaratilgan faoliyatning psixologik mohiyat ziddiyatlari Mustaqillikning ilk yillaridan davlatimiz rahbariyati o‘smir yoshlarning har tomonlama yetuk, sog‘lom va kamol toptirishga e‘tiborini qaratdi.