ILK BOLALIK DAVRIDAGI HISSIY KECHINMALARNING TA’LIMGA TA’SIRI - Ismoiljonova Shahrizoda Boburjon qizi; Guljahon Eshonqulova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada ilk bolalik davridagi hissiy kechinmalarning nutqning rivojlanishi va ta’limga ta’siri, bola hissiyotlarida tashqi muhit va onaning roli qanday ekanligi so‘rovnoma asosida yoritib berilgan.