MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR SHAXSINI SHAKLLANISHIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI - Habibullayeva Rayhona Bahodir qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqola orqali, bola tarbiyasiga maktabgacha ta’lim va oila hamkorligining qay darajada bog‘liqligini va hamkorlikda qanday ishlar olib borishi haqida ma’lumotga ega bo`lasiz. Ota-ona bilan hamkorlik natijasida muammolarning kelib chiqishi va ularga yechim izlanishlari keltirilgan.