MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTIDA OILA BILAN HAMKORLIKNING ZAMONAVIY SHAKLLARI - G‘oziyeva Diyoraxon Alisher qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
ushbu maqolada maktabgacha ta`lim tashkilot oila bilan hamkorlikning zamonaviy shakillari haqida tushuncha, uning mohiyati maqsad va vazifasi hamda hozirgi payitda qay tartibda borayotganligiga o‘z etiborimizni qaratamiz. Bundan tashqari ota-onalar va bolalr o‘rtasida iliq norasmiy, ishonchli munosabatlar, hissiy aloqalar o‘rnatish, birgalikdagi faolyatlarini tashkil qilishga urg‘u berilga. Ota-onalarga asosan noan`anaviy shakillardagi uchrashuvlar ko‘rsatib o‘tilgan.