MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTI BO’LAJAK TARBIYACHILARINING IJTIMOIY KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Xalilova Dilnoza Furkatovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
ushbu maqolada kompetensiya haqida, bo’lajak tarbiyachilarning ijtimoiy kompitensiyasini shakillantirish, tarbiyachi-pedagoglarning pedagogik faoliyatiga qo‘yilgan talablar hamda ijtimoiy kompetensiyani rivojlantirish yo’llari va usullari keltirilgan