TA'LIM SIFATI ‐ YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOTINI YANADA YUKSALTIRISHNING MUHIM OMILI - Sirojiddinova O‘g‘iloy Mansurjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasidagi ta'lim tizimi, ta'lim sifatini oshirish borasidagi olib borilayotgan ishlar, yangiliklar, Yangi O‘zbekistonda ta'limga berilgan e'tibor haqida fikr yuritilgan.