MAKTABGACHATA'LIM TASHKILOTINING OILA BILAN HAMKORLIGIDA PEDAGOGIK PSIXOLOGIK YONDASHUV - Akbarxo‘jayeva Mohinur Ma’rufxo‘ja qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada ota-onalar bilan hamkorlikda pedagogik va psixologik yondashuvlarni qanday bo‘lishligi, oila va maktabgacha ta’lim tashkilotiga psixologik mashg‘ulotlar kerakligini bilib olasiz.