TALABALARNING MAFKURAVIY IMMUNITETINI MUSTAHKAMLASHNING IJTIMOIY- PEDAGOGIK SHART- SHAROITLARI - Z.Eraliyeva (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada mafkuraviy tarbiyaning ijtimoiy -pedagogik asoslari haqida so‘z yuritilgan. Maqolada talabalarning mafkuraviy immunitetini mustahkamlashning ijtimoiy-pedagogik shart-sharoitlari “Kamolot” yoshlar ijtimoiy xarakati misolida o‘rganilishi xaqida so‘z yuritilgan.