BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING O‘QUV-BILISH KOMPETENSIYASINING MAZMUNI - Eshonqulova Shafoat Ergashevna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarning o’quv-bilish kompetensiyasi bilimlarini kengaytirish,ijodiy fikrlarni rivojlantirish va o’quv faoliyati mustaqillikka tayyorlash oldida yuqori talablar qo’yadi.