XIX ASRNING IKKINCHI YARMIDA TURKISTONDA TA’LIM JARAYONINI YUZAGA KELISHI VA DARSLIKLAR - Vazira Abdullayeva (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizda ta’lim jarayonini yuzaga kelishi hamda ta’lim jarayonidagi usullar va darsliklar yuzasidan so’z yuritiladi.