ПЕДАГОГИК НАЗАРИЯ ВА АМАЛИЁТДА БЎЛАЖАК ТАРБИЯЧИНИНГ АХБОРОТ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МУАММОСИ - Умаров Абдулхусайн Абдулхатович (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Мақолада таълим жараёнини ташкил этишда ва тарбиялашда тарбиячининг педагогик хусусиятларининг аҳамияти, таълим-тарбия жараёнида шахс шаклланишида ахборот компетентлигининг аҳамияти юзасидан илмий мушоҳадалар илгари сурилган.