NODAVLAT TELEKANALLARDA AXBORIY JANRLAR O’ZGACHALIGI - Sevara Eshonqulova Otajon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
O’zbekistonda faoliyat ko’rsatayotgan xususiy telekanallarning axborot va yangilik tayyorlashda, ularni uzatishda va yetkazib berishdagi o’zgachaliklari haqida so’z yuritildi. Auditoriyani jalb qilishda foydalanilayotgan yangilik uzatishning yangicha formati va o’zaro raqobatga tayyor ko’rsatuvlar talqin etildi. Axboriy ko’rsatuvlarning saviyasi, ta’sir kuchi, shuningdek, material uzatishdagi kamchiliklari tanqidga tortildi.