TALABALAR O'RTASIDA MEDIA SAVODXONLIKKA O'RGATISH VA AXBOROT MADANIYATINI OSHIRISH - Qulmanbetova Madina Alim qizi; Miryahyoyeva Nargiza Ne'matillo qizi; Abdiyeva Fazilat Fayzulla qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada talabalar o'rtasida mediasavodxonlik va axborot madaniyatini oshirish masalasi yoritilgan. Bugungi kundagi yoshlarning axborotga bo'lgan o'chligi, axborotlarning turlari haqida ma'lumotlar berilgan. Axborot madaniyatini oshirish davr masalasi ekanligi yana bir karra isbotlangan.