TA’LIMNI RIVOJLANTIRISHDA INNAVATSION TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI VA AHAMIYATINI OSHIRISH VA PROFESSIONAL TA’LIM TIZIMI - Sultonmurodov Kamronbek Soli o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda olib borilayotgan ta’lim yangiliklari, uning ustuvor masalalarini ishlab chiqish to‘g‘risida ma’lumotlar mavjud. Bundan tashqari ta’limda yangi texnalogiyalarning joriy etilshi, yetakchi davlatlar ta’lim tizimini o‘rganish ular bilan kadrlar almashinuvi kabi ma’lumotlar qayd etilgan.