ЮЗНИ ТАНИБ ОЛИШ ТИЗИМЛАРИДА БЕЛГИЛАР ФАЗОСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МАСАЛАСИ - Ф.Н. Нумонов; Ш.С. Кахаров (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Мазкур ишда юзни таниб олиш асосида шахсларни биометрик идентификациялаш тизимларини қуришда муҳим босқичлардан бири ҳисобланган, тасвирлардан белгилар фазосини шакллантириш босқичида қўлланилувчи алгоритмлардан бири бўлган локал бинар шаблонлар алгоритмининг тавсифи келтирилади.