AXBOROT TEXNOLOGIYALARI SOHASIDA ILMIY IZLANISHLAR OLIB BORISH TENDENSIYALARI - Qosimova Gulmira Qaxramon qizi; Abdullajonov Davronjon Shokirjon o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalar sohasida ilmiy izlanishlar, bugungi kundagi o`rni, iqsodiyotni boshqarishdagi o‘zgarishlar, shuningdek bozor munossabatlarga o‘tish va kelgusidagi rejalar bo`yicha qisqacha yoritilgan.