YOSHLARNING AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Miraliyeva Madinabonu Dilmurod qizi; Shuxratillayeva Ozodaxon Ne’matilla qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada bugungi rivojlanayotgan jamiyatda axborot texnologiyalarning o‘rni va ularning yoshlar muhitiga ta’siri haqida yoritilgan bo‘lib, shuningdek ushbu axborot texnologiyalarini ta’lim jarayoniga qo‘llashda masofaviy ta’limning nazariy asoslari va uning imkoniyatlari haqida keltirib o‘tilgan.