PARABOLOID KO‘RINISHIDAGI KONSENTRATOR XUSUSIYATLARINI TEKSHIRISH - Tursunova Aziza Axmadjanovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada quyosh energiyasiga asoslangan quyosh qozonining texnik xususiyatlari keltirilib o‘tilgan. Quyosh qozonidagi haroratni mobil elektron qurilmalar orqali nazorat qilinishi keltirilib o‘tilgan.