BUGUNGI KUNDA DASTURLASH TIL VA UNING BOSHQARUVDAGI ROLI - Odilov Abdulloh Qo‘qon Universiteti; Abdullajonov Davronjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Dasturlash tillari haqida qiziqarli ma’lumotlar bilan bo’lishish, dasturlash tillari yaratuvchilari xaqida ma’lumot va qiziqarli labarotoriyalarda o’tkazilgan tadqiqotlar haqida yoritilgan.