ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR - Abdukarimova Oynura Salimjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda innovatsion ta′lim texnologiyalar muhitini samarali shakilllantirish omillari keltirib o’tilgan. O'quv jarayoni va maktab o'quvchilarining ta'lim sifatini boshqarishning axborot-tahliliy metodologiyasi kabi innovatsion texnologiyalardan foydalanish, zamonaviy texnologiyalar haqida, gumanitarlikning umumiy xususiyatlari haqida batafsil yoritilgan.