INKLYUZIV MAKTABGACHA TA’LIM: ZAMONAVIY RIVOJLANISH JARAYONLARI - Yakubova Zaxroxon Raximjon qizi; Arslanova Madinaxon Mansurovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha inklyuziv ta’limning zamonaviy rivojlanish jarayonlari haqida sо‘z borib, О‘zbekistonda maktabgacha inklyuziv ta’limni rivojlantirish istiqbollari bо‘yicha muallif fikrlari bayon etilgan.