O‘ZBEK TILI FANINI O’QITISHDA INNOVATSION VA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Utanova Vaziraxon Maxmudjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kunda filologiya yoki boshqa fanlarni o’qitishda qo’llaniladigan zamonaviy, innovatsion, interfsol metodlar hamda ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan turli xil pedagogik texnologiyalar haqida aytib o’tilgan.