BOSHLANG`ICH SINF O‘QUVCHILARINI KOMIL INSON QILIB TARBIYALASHDA MUTAFAKKIRLAR FIKRLARI - M.M. Boboqulova; K.O. Matnazarova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Sharq mutafakkirlarining ijodiy faoliyati, ta’lim-tarbiyaga oid yondashuvlari, g‘oyalari, qarashlari, tarbiya usullari va vositalarini, ta’lim jarayonida tarbiyaning o‘rni, yosh avlodni tarbiyalashda Sharq mutafakkirlari asarlarining o‘rni haqida fikrlar keltirilgan