ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТЛАРИ ТАЛАБАЛАРИНИНГ ИНГЛИЗ ТИЛИДАГИ ОҒЗАКИ НУТҚ КЎНИКМАЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ҚОНУНИЙ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Отаханова Дилноза Мухаммаджоновна (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Олий таълим муассасаларининг Нофилологик йўналиш талабаларига инглиз тилини ўқитишда огзаки нутқ кўникмаларини ривожлантириш масаласида мавжуд ўқув методик база ва уларда ушбу йўналишда қуйилган талаб ва таклифларни ўрганиш муҳим аҳамият касб этади