ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA TARIXIY HIKOYALARNI O‘RGANISH - Amikulova Zebuniso Mustafakulovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada o‘qish darslarida tarixiy mavzudagi asarlarmi o‘rganish metodikasi o‘rganib chiqilgan, va bunda dars jarayonida foydalanilgan innovatsion texnoogiyalar haqida ma‘lumotlar berilgan.