O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKDA XIZMAT KO‘RSATISH SOHASINING YALPI ICHKI MAHSULOTDAGI ULUSHI - Toshxo‘jayev Abduqodirxon Abdulmansur o‘g‘li; Nuritdinov Jalolxon Tursunboy o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikda xizmat ko‘rsatish sohasining bugungi kundagi o‘rni, rivojlanish bosqichlari, ko’plab islohotlar, sohaning afzallik va kamchiliklari shuningdek, O‘zbekistoning yalpi ichki mahsulotiga ushbu soha bo‘yicha qo‘shgilgan o‘zgarishlar, islohotlar hamda dasturlar strategiyasi kabi ko‘plab dolzarb mavzular yoritilgan.