HODIMLARNI ISHLASH SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA RAG‘BATLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI - Vahobjonov Abdulfotih; Melibaeva Gulhon Nazrullaevna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada hodimlarni ishlash samaradorligini oshirishda rag`batlantirishning samarali usullari xususida fikr-mulohazalar bildirib o‘tilgan. Shuningdek, inson resurslaridan foydalanish, ish jarayonini to‘g‘ri tashkil etish borasida tahliliy ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.