ISH BILARMONLIK VA MICE TURIZMNI AXAMYATI - Baxtiyorjonova Muxlisa Dilshodjon qizi; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda zamonaviy biznesni turlarini, uning tuzulishini, xususiyatlarini hamda rivojlanishi va ular orqali tashkillanadigan turizm haqida bayon etiladi.