MADANIY TURIZM VA TURIZMNING O‘ZBEKISTON IQTISODIYOTIGA QO’SHAYOTGAN HISSASI - Iqbolxo‘jaev Amirxon; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jadal rivojlanayotgan turizm turlaridan biri bo’lmish madaniy turizm va uning mamlakatimiz iqtisodiyotiga qo’shayotgan hissasi haqida so’z boradi hamda u mualliflar xulosasi bilan yakunlanadi.