INTERNET TEXNOLOGIYALARINING KICHIK BIZNES SUB'YEKTLARIGA TA'SIRI - Axmadjonov Dostonbek Odiljon og‘li; Rustam Tohirov Solijonovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Internet texnologiyalarining jadal rivojlanishi kichik biznes sub'ektlari uchun landshaftni sezilarli darajada o‘zgartirib, o‘sish va rivojlanish uchun ko‘plab imkoniyatlarni taqdim etdi. Ushbu maqola internet texnologiyalari kichik biznesga ta'sir qilishning turli usullarini o‘rganadi, jumladan yaxshilangan aloqa, rivojlangan marketing harakatlari, samaradorlik va mahsuldorlikni oshirish va global ta'sir qilish imkoniyatlarini kengaytirish. Raqamli vositalar va platformalardan foydalangan holda, kichik biznes operatsiyalarni soddalashtirishi, xarajatlarni kamaytirishi va tobora globallashib borayotgan bozorda samarali raqobatlashishi mumkin. Texnologiya rivojlanishda davom etar ekan, kichik biznes egalari uzoq muddatli muvaffaqiyat va barqarorlikni ta'minlash uchun xabardor bo‘lishlari va internet quvvatidan foydalanishlari juda muhimdir.