O‘ZBEKISTONDA ISLOM MOLIYASI VA LIZING XIZMATLARI - Isayev Oybek Baxramovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
O‘zbekistonda juda katta potensial talabga ega bo‘lgan soha – Islom moliyasi xizmat turlarini keng joriy qilishda lizing xizmat turining imkoniyatlari va o‘ziga xos jihatlari, shuningdek ushbu xizmat turini islomiy moliyalashtirishga moslashtirish yo‘llari va ahamiyati yoritilgan.