QUMLI TUPROQLARNING EKOLOGIK-MЕLIORATIV HOLATI VA XOSSALARINING O‘ZGARISHLARI - Yusupova Mohidil Abdumutalibovna; Ibroximov Shahroz Alisher o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Aholi sonining o‘sishi bilan oziq-ovqatga bo‘lgan talabning oshishi yetishtirilayotgan mahsulotlarning sifati va uning xavfsiz bo‘lishi qishloq xo‘jaligi sohasining oldida turgan dolzarb vazifalardan biridir.