YUQORI MARGANETSLI YEYILISHGA BARDOSHLI 110Г13Л PO‘LATNI ERITISH VA QUYISH TEXNOLOGIYASINI TAKOMILLASHTIRISH - Xayitboyev Qudratbek Anvarbek o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada qora metallurgiya sanoatining istiqbollari, , po‘lat zarbiy qovushqoqligining, yeyilishga chidamliligining, sovuqqa bardosh berishining va darzlilikka chidamliligining sabablari, 110Г13Л po‘lat mexanik xossalari, yuqori marganetsli yeyilishga bardoshli 110Г13Л po‘latni eritish jarayonining muhim jihatlari va quyish texnologiyasini takomillashtirish usuli keltirilgan.