INGLIZ TILI DARSLARIDA ONLINE PLATFORMALARDAN FOYDALANISH ORQALI QIZIQARLI DARS MUHITINI TASHKIL QILISH - Dilyorjon Solidjonov (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Viktorinalarni o'tkazish uchun onlayn platformalardan foydalanish qiziqarli sinf muhitini yaratishda samarali strategiya bo'lishi mumkin. Ushbu inshoda biz onlayn viktorina platformalari ingliz tili darslarini qanday yaxshilashi va ularning umumiy o'rganish tajribasiga ta'sirini o'rganamiz.