TA’LIM VA TARBIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA BOLALARNING SOG‘LIG‘IGA ZARAR YETKAZUVCHI AXBOROTLARDAN HIMOYA QILISH - SH. F. Ulug‘xo‘jayeva (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Hozirgi kunda bola huquqlarini ta’minlash global muammolardan biri bo‘lib, uni hal etish bilan bog‘liq masalalar jahon hamjamiyatining doimiy diqqat-e’tiborida.