ТЕКИСЛИКДА БЕРИЛГАН ЭЛЛИПСЛАР МИНКОВСКИЙ АЙИРМАСИ - Жалолхон Нуритдинов Турсунбой ўғли (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ушбу мақола оптимал бошқариш масалаларини ҳал қилишда кенг қўлланиладиган Минковски операторларининг бир тури Минковски айирмаси ҳақида. Ишда эллипслар билан чегараланган текисликнинг икки қавариқ майдонининг Минковский айирмасини топиш бўйича илмий тадқиқот натижалари баён этилган.