MATEMATIKA DARSLARINI TASHKILLASHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYA ELEMENTLARIDAN FOYDALANISH - Azimova Toyibaxon Elmurodjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda matematika darslarini tashkillashda raqamli texnologiya elementlaridanfoydalanishning muhim jihatlari va foydalari haqida ma’lumotlar keltirilgan.