ELEKTRON TA’LIM RESURSLARIDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Qo’chqorova Surmaxon Suvonovna; Yodgorov G’ayrat Ro’ziyevich; Nasirova Shaira Narmuradovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada elektron ta’lim resuruslarini yaratish texnologiyalari va ularning o’quv jarayonlarini takomillashtirishdagi tadbig‘i keltirilgan. O‘quv materialini kamchiliklarini tezda tuzatish, zarur o‘zgartirishlar kiritish imkonining borligi, materialni kompyuter yordamida turli ko‘rinishda tayyorlash mumkinligi, rangli tasvirlardan foydalanish, ularni harakatlantirish imkoniyatini yaratishda elektron taqdimotning afzalligi mavjud.