OLIY TA’LIMDA ELEKTRON TA’LIM RESURLARINI FOYDADANISHNING AHAMIYATI - Nasirova Shaira Narmuradovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’limda elektron ta’lim resurslarini foydadanishning ahamiyati to’g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan. Bugungi kunda raqamli texnologiyalar ta’lim mazmuni va ko‘lamiga o‘zgarishlar kiritdi. Elektron ta’lim resurslaridan foydalanish ta’lim jarayoni uchun katta imkoniyatlarni ochadi. Ular nafaqat ta’lim tizimi, balki butun jamiyat taraqqiyoti yo’lidagi ishlar samaradorligini ta’minlay oladi.