INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Nasirova Shaira Narmuradovna; Yodgorov G’ayrat Ro’ziyevich; Raximov Nodirbek Sharif o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada innovatsion texnologiyalar yordamida ta’lim samaradorligini oshirish yo’llari to’g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan. Ta’limning bugungi vazifasi o‘quvchilarni kun sayin ortib borayotgan elektron ta’lim muhiti sharoitida mustaqil faoliyat ko‘rsata olish, turli sohalarda zamonaviy axborot texnologiyalarini samarali qo‘llash va axborot oqimidan oqilona foydalanishga o‘rgatishdan iborat.