MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNALOGIYALARINING O’RNI - Abdullajonov Davronjon Shokirjon o‘g‘li; Murodjonova Ibodatxon Dexqonboy qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolamizda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida axborotkommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish, yosh avlodga ta’lim va tarbiya berishda va bolalarni har tomonlama yetuk qilib voyaga yetkazishda hamda ta’lim samaradorligini oshirishda zamonaviy axborot texnologiyalarining ahamiyati to’g’risida fikr yutilgan