GEOGRAFIYA DARSLARINI MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TASHKIL ETISH - Allaxova Gulshixra Yerejepbaevna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimini modernizatsiya qilish, geografiya ta’limini zamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida tashkil etish va bu orqali o‘quvchilarning kreativ, ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, geografiya ta’limida muammoli ta’lim texnologiyasidan foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan